Részeges kolbászkák recept
Hozzávalók:
- 4 pár kolbász vagy 40 dkg főzőkolbász
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 pohár fehérbor
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A meghámozott, karikára vágott kolbászt a forró olajban ropogósra sütjük, és meleg helyre félretesszük. A megmaradt olajban a lisztet megpirítjuk, a borral felengedjük, és sóval, borssal fűszerezzük. A kolbászdarabokat visszatesszük, az egészet összeforraljuk, és rizzsel körítve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »

