Rántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 teáskanál olaj
- 1 teáskanál vaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- a díszítéshez pirospaprika
Elkészítése:
Egy serpenyőt közepes lángon melegíteni kezdünk. Beleöntjük az olajat, majd hozzáadjuk a vajat.
Amíg a vaj felhabzik, a tojásokat egy keverőtálba öntjük, sózzuk, villával kissé felverjük (nem kell, hogy teljesen elkeveredjen a sárgája a fehérjével).
A keveréket a habzó vajra öntjük és körkörös mozdulatokkal keverve megsütjük. Ügyeljünk arra, hogy ne süssük szárazra (3 tojás esetén nagyjából 1-2 perc a sütési idő).
Végül ízlés szerint megszórhatjuk egy kevés őrölt pirospaprikával vagy akár sajttal. Pirítóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »
Gyümölcsös csábítás – 12 frissítő torta, amiből egy szelet sosem elég
Sütni sem mindig kell ahhoz, hogy igazán lenyűgöző desszertet varázsolj az
Tovább olvasom »