Rántotta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 teáskanál olaj
- 1 teáskanál vaj
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- csipet só
- a díszítéshez pirospaprika
Elkészítése:
Egy serpenyőt közepes lángon melegíteni kezdünk. Beleöntjük az olajat, majd hozzáadjuk a vajat.
Amíg a vaj felhabzik, a tojásokat egy keverőtálba öntjük, sózzuk, villával kissé felverjük (nem kell, hogy teljesen elkeveredjen a sárgája a fehérjével).
A keveréket a habzó vajra öntjük és körkörös mozdulatokkal keverve megsütjük. Ügyeljünk arra, hogy ne süssük szárazra (3 tojás esetén nagyjából 1-2 perc a sütési idő).
Végül ízlés szerint megszórhatjuk egy kevés őrölt pirospaprikával vagy akár sajttal. Pirítóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »