Rántott tök recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 kicsi vagy 1 nagyobb zsenge tök
- só
- ecet
- a sütéshez olaj
A panírozáshoz:
- liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
Elkészítés:
A megtisztított, kimagvalt tökből ujjnyi vastag, kerek lapokat vágunk, enyhén ecetes-sós vízben félpuhára főzzük, majd a levét lecsurgatjuk. A tököt a lisztben, tojásban és morzsában megforgatjuk. Bő, forró Olajban ropogósra sütjük. Burgonya és tartármártás illik hozzá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.