Rántott karfiol recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- egy 1 kg-os szép, tömör karfiolfej
- só
- a sütéshez olaj
A panírozáshoz:
- liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zsemlemorzsa
Elkészítés:
A megtisztított karfiolfejet sós vízben félpuhára főzzük, leszűrve megszárítjuk, és ujjnyi vastag szeletekre vágva, lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk. A forró olajban ropogósra sütjük, és tartármártással vagy majonézes burgonyával körítjük. Az íze meglepően hasonlít a rántott haléra.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.