Rántott karfiol recept
Hozzávalók:
- egy 1 kg-os szép, tömör karfiolfej
- só
- a sütéshez olaj
A panírozáshoz:
- liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - zsemlemorzsa
Elkészítés:
A megtisztított karfiolfejet sós vízben félpuhára főzzük, leszűrve megszárítjuk, és ujjnyi vastag szeletekre vágva, lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk. A forró olajban ropogósra sütjük, és tartármártással vagy majonézes burgonyával körítjük. Az íze meglepően hasonlít a rántott haléra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

