Rántott hagymakarikák fűszeres bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db nagy fej vöröshagyma
- 1 mk grillfűszer
- só
- ételízesítő
- 1 mk. fehér bors
A panírozáshoz:
- 25 dkg finomliszt
- 2 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- olaj
Előkészítés:
A hagymákat megpucoljuk, fél centis szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. Sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni. Masszát keverünk öt evőkanál lisztből, egy tojásból a fűszerekkel,/grill fűszer,őrölt fehér bors,ételízesítő/ annyi tejjel hogy közepes sűrűségű palacsinta tésztát kapjunk.
Elkészítés: A hagymakarikákat bepanírozzuk úgy, hogy a karikákat lisztbe, a masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.
Önálló ételként körettel vagy salátával is nagyon finom, de sült vagy rántott húsokhoz is kiváló.
Én petrezselymes burgonyát és friss vegyes salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »