Rántott hagymakarikák fűszeres bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db nagy fej vöröshagyma
- 1 mk grillfűszer
- só
- ételízesítő
- 1 mk. fehér bors
A panírozáshoz:
- 25 dkg finomliszt
- 2 dl tej
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- olaj
Előkészítés:
A hagymákat megpucoljuk, fél centis szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. Sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni. Masszát keverünk öt evőkanál lisztből, egy tojásból a fűszerekkel,/grill fűszer,őrölt fehér bors,ételízesítő/ annyi tejjel hogy közepes sűrűségű palacsinta tésztát kapjunk.
Elkészítés: A hagymakarikákat bepanírozzuk úgy, hogy a karikákat lisztbe, a masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő forró olajban kisütjük.
Önálló ételként körettel vagy salátával is nagyon finom, de sült vagy rántott húsokhoz is kiváló.
Én petrezselymes burgonyát és friss vegyes salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »