Rakott omlett recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 doboz húspástétom
- 6 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál tej
- 5 dkg vaj
- 10 dkg sajt
- só
- őrölt bors
- szerecsendió
Elkészítés:
A vaj felével kikenünk egy lapos tűzálló tálat, és egymás mellé fektetjük a félujjnyi vastagra szeletelt konzerv húspástétomkarikákat. Mindegyikre borsónyi vajat rakunk, és a sütőben 4-5 percig sütjük. Közben a nyers tojást és a tejet habverővel kikeverjük, a fűszerekkel ízesítjük, és a sült húspástétomszeletekre öntjük. A tetejét reszelt sajttal meghintjük, a tálat a sütőbe visszatoljuk, de nem szárítjuk ki túlságosan. Nyáron közvetlenül tálalás előtt szórhatunk a tetejére nyers paradicsom vagy zöldpaprikaszeleteket is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.