Rakott omlett recept
Hozzávalók:
- 1 doboz húspástétom
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 evőkanál tej
- 5 dkg vaj
- 10 dkg sajt
- só
- őrölt bors
- szerecsendió
Elkészítés:
A vaj felével kikenünk egy lapos tűzálló tálat, és egymás mellé fektetjük a félujjnyi vastagra szeletelt konzerv húspástétomkarikákat. Mindegyikre borsónyi vajat rakunk, és a sütőben 4-5 percig sütjük. Közben a nyers tojást és a tejet habverővel kikeverjük, a fűszerekkel ízesítjük, és a sült húspástétomszeletekre öntjük. A tetejét reszelt sajttal meghintjük, a tálat a sütőbe visszatoljuk, de nem szárítjuk ki túlságosan. Nyáron közvetlenül tálalás előtt szórhatunk a tetejére nyers paradicsom vagy zöldpaprikaszeleteket is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

