Rakott omlett recept

Hozzávalók:
- 1 doboz húspástétom
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 evőkanál tej
- 5 dkg vaj
- 10 dkg sajt
- só
- őrölt bors
- szerecsendió
Elkészítés:
A vaj felével kikenünk egy lapos tűzálló tálat, és egymás mellé fektetjük a félujjnyi vastagra szeletelt konzerv húspástétomkarikákat. Mindegyikre borsónyi vajat rakunk, és a sütőben 4-5 percig sütjük. Közben a nyers tojást és a tejet habverővel kikeverjük, a fűszerekkel ízesítjük, és a sült húspástétomszeletekre öntjük. A tetejét reszelt sajttal meghintjük, a tálat a sütőbe visszatoljuk, de nem szárítjuk ki túlságosan. Nyáron közvetlenül tálalás előtt szórhatunk a tetejére nyers paradicsom vagy zöldpaprikaszeleteket is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »