Rakott kifli recept

Hozzávalók:
- 20 szárazabb kifli
- fél liter tej
- 25 dkg mák
- mazsola
- ízlés szerint lekvár
Elkészítése:
A kifliket felkarikázzuk, és a tejben kicsit megáztatjuk, egy jénai aljába bele tesszük, rászórjuk az előre tejben felforrázott mákot, és egy kis mazsolát, majd újra a kifliket rakjuk. Addig amíg a jénai tetejéig nem ér. Berakjuk a sütőbe, és kb.10 percig sütjük, hogy a tetején a kiflik sültek legyenek. Amikor kicsit kihűlt, ráöntünk lekvárt, és tálaljuk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »