Pulykasaslik recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- pulykahús
- 1 szál főzőkolbász
- pár szem új burgonya
- 1-2 cső paprika
- lilahagyma
- gomba
- cukkini
- 2 szelet főtt, füstölt császárszalonna
Elkészítése:
A hozzávalókat felszeleteltem, kis fűszerkeverékkel és sóval összekevertem.
A hurkapálcikákat kettétörtem, egyik végét kihegyeztem, majd beáztattam vízbe és ahogy jött, úgy húzogattam rá a felszeletelt dolgokat, jobbára zöldségek voltak, a két végére tettem a császárszalonna kockákat.
A tepsit kibéleltem fóliával, arra raktam a pálcikákat és légkeveréssel 180 fokon megsütöttem. Nagyon finom lett!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.