Pulykasaslik recept

Hozzávalók:
- pulykahús
- 1 szál főzőkolbász
- pár szem új burgonya
- 1-2 cső paprika
- lilahagyma
- gomba
- cukkini
- 2 szelet főtt, füstölt császárszalonna
Elkészítése:
A hozzávalókat felszeleteltem, kis fűszerkeverékkel és sóval összekevertem.
A hurkapálcikákat kettétörtem, egyik végét kihegyeztem, majd beáztattam vízbe és ahogy jött, úgy húzogattam rá a felszeletelt dolgokat, jobbára zöldségek voltak, a két végére tettem a császárszalonna kockákat.
A tepsit kibéleltem fóliával, arra raktam a pálcikákat és légkeveréssel 180 fokon megsütöttem. Nagyon finom lett!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »