Pulykasaslik recept

Hozzávalók:
- pulykahús
- 1 szál főzőkolbász
- pár szem új burgonya
- 1-2 cső paprika
- lilahagyma
- gomba
- cukkini
- 2 szelet főtt, füstölt császárszalonna
Elkészítése:
A hozzávalókat felszeleteltem, kis fűszerkeverékkel és sóval összekevertem.
A hurkapálcikákat kettétörtem, egyik végét kihegyeztem, majd beáztattam vízbe és ahogy jött, úgy húzogattam rá a felszeletelt dolgokat, jobbára zöldségek voltak, a két végére tettem a császárszalonna kockákat.
A tepsit kibéleltem fóliával, arra raktam a pálcikákat és légkeveréssel 180 fokon megsütöttem. Nagyon finom lett!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »