Provence-i reggeli krém recept

Hozzávalók:
- mascarpone
- fél fej hagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- provence-i fűszerkeverék
- friss bazsalikom
- némi tejföl a lazításhoz
- snidling
- némi szeletelt bacon
Elkészítése:
A bacont megpirítom, mikor kihűlt a többi hozzávalóval együtt elkeverem.
Bármilyen otthon fellelhető hozzávalót beletehetünk (kockázott sajt, reszelt parmezán), de a fűszerekkel is játszhatunk (mexikói, kínai stb) Friss fűszernövényekkel a legjobb (rozmaring, csombor, bazsalikom, snidling, menta stb).
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »