Prézlis zöldbab recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 kg zöldbab
- zsemlemorzsa
- 10 dkg vaj
- olaj
- ételízesítő
Elkészítése:
A zöldbab végeit lecsipkedjük, megmossuk, majd ételízesítős vízben puhára főzzük. (ne főljön szét!). A vajat serpenyőben felolvasztjuk, olajat keverünk hozzá, majd annyi zsemlemorzsát, hogy még folyós legyen. Óvatosan meg pirítjuk, majd a leszűrt zöldbabra tesszük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.