Pizzás csigák recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 3 dl tej
- 2,5 dkg élesztő
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 15 dkg zsiradék
- só
Töltelékhez:
- 25dkg reszelt sajt
- 1 üveg bolognai szósz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítünk. Duplájára kelesztjük. Ha megkelt vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a szósszal, megszórjuk sajttal, majd feltekerjük. Ujjnyi vastagra felszeljük, és a csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 170 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

