Pirított máj recept

Hozzávalók:
- 50 dkg máj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál pirospaprika
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A forró olajban, fedő alatt megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, a kis darabokra vágott májat beledobjuk, és erős lángon, megborsozva, legalább öt percig pirítjuk. Ezután paprikával meghintjük, a paradicsompürét beletesszük, egyszer felforraljuk, és tálaljuk. Csak az asztalon sózzuk meg, különben a máj kemény, rágós lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »