Pirított máj recept
Hozzávalók:
- 50 dkg máj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál pirospaprika
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A forró olajban, fedő alatt megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, a kis darabokra vágott májat beledobjuk, és erős lángon, megborsozva, legalább öt percig pirítjuk. Ezután paprikával meghintjük, a paradicsompürét beletesszük, egyszer felforraljuk, és tálaljuk. Csak az asztalon sózzuk meg, különben a máj kemény, rágós lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »

