Pirított máj recept
Hozzávalók:
- 50 dkg máj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 kiskanál paradicsompüré
- 2 evőkanál olaj
- 1 kiskanál pirospaprika
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A forró olajban, fedő alatt megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, a kis darabokra vágott májat beledobjuk, és erős lángon, megborsozva, legalább öt percig pirítjuk. Ezután paprikával meghintjük, a paradicsompürét beletesszük, egyszer felforraljuk, és tálaljuk. Csak az asztalon sózzuk meg, különben a máj kemény, rágós lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

