Parasztreggeli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg füstöltkolbász
- 10 dkg vöröshagyma
- 1 zöld paprika
- 1 paradicsom
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pirosarany
Elkészítése:
A kockára vágott szalonnát egy serpenyőben megsütjük, közben belevágjuk a kolbászt és hozzáadjuk a felkockázott hagymát, a feldarabolt zöld paprikát, majd az egészet jól összesütjük.
Végül ráöntjük a felvert tojásokat, amit egy-egy csipet sóval megszórunk. Összekeverjük, jól átforgatjuk, pirosarannyal, paradicsommal és friss, ropogós kenyérrel fogyasztjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Készíthetjük más zöldségfélék hozzáadásával is: cukkini, patiszon, padlizsán, paradicsom, esetleg virslivel, baconnnel is gazdagíthatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »