Parasztreggeli recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 15 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg füstöltkolbász
- 10 dkg vöröshagyma
- 1 zöld paprika
- 1 paradicsom
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - pirosarany
Elkészítése:
A kockára vágott szalonnát egy serpenyőben megsütjük, közben belevágjuk a kolbászt és hozzáadjuk a felkockázott hagymát, a feldarabolt zöld paprikát, majd az egészet jól összesütjük.
Végül ráöntjük a felvert tojásokat, amit egy-egy csipet sóval megszórunk. Összekeverjük, jól átforgatjuk, pirosarannyal, paradicsommal és friss, ropogós kenyérrel fogyasztjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Tipp:
Készíthetjük más zöldségfélék hozzáadásával is: cukkini, patiszon, padlizsán, paradicsom, esetleg virslivel, baconnnel is gazdagíthatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









