Paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 1kg krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- pirospaprika
- só bors
- 1 csomag virsli
- csipetke
- 1 db füstölt ízű kocka
Elkészítése:
A vöröshagymát olajon megpirítjuk, rátesszük a pirospaprikát ízesítjük (só bors füstöltkocka), és beletesszük a krumplit. Ha félig megfőtt beletesszük a virslit.
Csipetke:
2db tojás só és amennyi lisztet felvesz, hogy gyúrható legyen, hengert formálunk belőle és késsel kicsi darabokat vágunk belőle, majd beletesszük a krumpliba.
Jó étvágyat mindenkinek!
Sztori: Nyolc hónapja Londonban élek és itt sajna nincs füstölt kolbász, ezért használok füstölt kockát, ami nagyon jó.A nokedli helyett pedig azért csipetke mert itt a liszt nem olyan, mint otthon, itt nem lehet vizet tenni bele mert szét megy a vízben így csak tiszta tojással lehet nokedlit csinálni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »