Pacsni recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli(Pucoltan)
- 20-30 dkg liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, olaj
Elkészítése:
Krumplit megpucoljuk, majd kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. A megfőtt krumplit leszűrjük és krumpli nyomóval át törjük. Megvárjuk, amíg kihűl.
Hozzáadjuk a tojást, a sót, a 4 evőkanál olajat, és a lisztet (de a lisztel csak óvatosan, mert a krumpli nagyon sokat felvesz és akkor kemény lesz a pacsni).
Össze gyúrjuk, majd lisztezett deszkán kinyújtjuk. Lisztezett pohár segítségével kiszaggatjuk, és bő olajban kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.