Omlett recept

Hozzávalók:
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 lila hagyma
- pár karika kolbász
- kb 2 dkg reszelt sajt,de ez elhagyható
- só
- bors
- kb fél dl tej
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A tojást felverjük, majd összekeverjük a tejjel, ízesítjük sóval és borssal, majd hozzáadjuk a kolbászt és a felvágott hagymát. Egy serpenyőben olajat hevítünk és beleöntjük a masszát, majd addig sütjük, amíg össze nem áll. Ha már nem esik szét akkor megfordítjuk és megsütjük a másik oldalát is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »