Omlett recept

Hozzávalók:
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 lila hagyma
- pár karika kolbász
- kb 2 dkg reszelt sajt,de ez elhagyható
- só
- bors
- kb fél dl tej
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A tojást felverjük, majd összekeverjük a tejjel, ízesítjük sóval és borssal, majd hozzáadjuk a kolbászt és a felvágott hagymát. Egy serpenyőben olajat hevítünk és beleöntjük a masszát, majd addig sütjük, amíg össze nem áll. Ha már nem esik szét akkor megfordítjuk és megsütjük a másik oldalát is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »