Olasz rántotta recept

Hozzávalók:
- 2 dl tejföl
- 20 dkg reszelt sajt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Egy lapos tűzálló tálat a vaj és tejföl felével kikenjük, az egyik kanál zsemlemorzsával meghintjük, és a nyers tojásokat ráütjük, ügyelve, hogy a sárgájuk egészben maradjon. Megsózzuk, megborsozzuk, a maradék tejföllel leöntjük. Meghintjük a másik kanál zsemlemorzsával, a sajttal, a maradék vajat kis darabokban a tetejére szórjuk, és a sütőben addig sütjük, amíg a tojások fehérje meg nem keményedett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »