Olasz rántotta recept

Hozzávalók:
- 2 dl tejföl
- 20 dkg reszelt sajt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
Egy lapos tűzálló tálat a vaj és tejföl felével kikenjük, az egyik kanál zsemlemorzsával meghintjük, és a nyers tojásokat ráütjük, ügyelve, hogy a sárgájuk egészben maradjon. Megsózzuk, megborsozzuk, a maradék tejföllel leöntjük. Meghintjük a másik kanál zsemlemorzsával, a sajttal, a maradék vajat kis darabokban a tetejére szórjuk, és a sütőben addig sütjük, amíg a tojások fehérje meg nem keményedett.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »