Négercsók recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1-2 ostyalap
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 8 dkg cukor
- 15 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
Az ostyalapokat pogácsaszaggatóval formáztam. A tojásfehérjét gőz fölött kemény habbá vertem, apránként adtam hozzá a cukrot, majd végén a vanília aromát.
Kanállal halmokat formáztam az ostyalapokra. A csokoládét szintén gőz fölött olvasztottam, 1 ek étolaj hozzáadásával, majd az elkészült habokat ebbe a csokiszószba mártogattam.
A recept nagyon jó, nem tértem el tőle. A halmokat én is kanállal pakoltam, nem használtam habzsákot. A csokimártást viszont nem ráöntöttem, ahogy Éva tette, hanem belemártogattam a félkész habcsókokat. Mindenkinek szívesen ajánlom a receptet.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.