Négercsók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1-2 ostyalap
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 8 dkg cukor
- 15 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
Az ostyalapokat pogácsaszaggatóval formáztam. A tojásfehérjét gőz fölött kemény habbá vertem, apránként adtam hozzá a cukrot, majd végén a vanília aromát.
Kanállal halmokat formáztam az ostyalapokra. A csokoládét szintén gőz fölött olvasztottam, 1 ek étolaj hozzáadásával, majd az elkészült habokat ebbe a csokiszószba mártogattam.
A recept nagyon jó, nem tértem el tőle. A halmokat én is kanállal pakoltam, nem használtam habzsákot. A csokimártást viszont nem ráöntöttem, ahogy Éva tette, hanem belemártogattam a félkész habcsókokat. Mindenkinek szívesen ajánlom a receptet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »