Mexikói tojáslepény recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál olaj
- 10 dkg párizsi
- 10 dkg gomba
- 2-3 evőkanál paradicsompüré
- 10 dkg reszelt sajt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A nyers tojásokat villával felverjük, és serpenyőben két kanál olajban nagy, lapos omletteket sütünk belőlük. Közben a harmadik kanál olajban megpirítjuk a laskára vágott párizsit, beletesszük a megtisztított, vastagra szeletelt gombát, majd a paradicsompürét, sóval, borssal fűszerezzük, és néhány percig pároljuk. A kisült omletteket ezzel a mártással megtöltjük, félbehajtjuk, és a tetejét sajttal meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »