Mexikói tojáslepény recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál olaj
- 10 dkg párizsi
- 10 dkg gomba
- 2-3 evőkanál paradicsompüré
- 10 dkg reszelt sajt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A nyers tojásokat villával felverjük, és serpenyőben két kanál olajban nagy, lapos omletteket sütünk belőlük. Közben a harmadik kanál olajban megpirítjuk a laskára vágott párizsit, beletesszük a megtisztított, vastagra szeletelt gombát, majd a paradicsompürét, sóval, borssal fűszerezzük, és néhány percig pároljuk. A kisült omletteket ezzel a mártással megtöltjük, félbehajtjuk, és a tetejét sajttal meghintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »