Mexikói kolbászkák recept

Hozzávalók:
- 4 pár ún. gyulai páros
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- csipetnyi só
- őrölt bors
- 1 babérlevél
- 1 ágacska rozmaring
- kevés cukor
Elkészítés:
A kolbászok bőrét lehúzzuk (ha nehezen jönne le, előzőleg mártsuk hideg vízbe, majd az egyik oldalukat ollóval vágjuk fel), és a kolbászt az olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból kivesszük, és forró tálra egymás mellé fektetjük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradicsompürét beletesszük, és kétszer annyi vízzel engedjük fel, majd megfűszerezzük. A mártást néhány percig forraljuk, majd a kolbászokra öntjük. Burgonyapürével körítjük. Finom, ha a tálon a tetejét apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »