Mexikói kolbászkák recept

Hozzávalók:
- 4 pár ún. gyulai páros
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- csipetnyi só
- őrölt bors
- 1 babérlevél
- 1 ágacska rozmaring
- kevés cukor
Elkészítés:
A kolbászok bőrét lehúzzuk (ha nehezen jönne le, előzőleg mártsuk hideg vízbe, majd az egyik oldalukat ollóval vágjuk fel), és a kolbászt az olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból kivesszük, és forró tálra egymás mellé fektetjük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradicsompürét beletesszük, és kétszer annyi vízzel engedjük fel, majd megfűszerezzük. A mártást néhány percig forraljuk, majd a kolbászokra öntjük. Burgonyapürével körítjük. Finom, ha a tálon a tetejét apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »