Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mexikói kolbászkák recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 pár ún. gyulai páros
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
    • 1 kis doboz paradicsompüré
    • csipetnyi só
    • őrölt bors
    • 1 babérlevél
    • 1 ágacska rozmaring
    • kevés cukor

    Elkészítés:
    A kolbászok bőrét lehúzzuk (ha nehezen jönne le, előzőleg mártsuk hideg vízbe, majd az egyik oldalukat ollóval vágjuk fel), és a kolbászt az olajban ropogós pirosra sütjük. Az olajból kivesszük, és forró tálra egymás mellé fektetjük. Az olajban megpirítjuk a hagymát, a paradi­csompürét beletesszük, és kétszer annyi vízzel engedjük fel, majd megfűszerezzük. A mártást néhány percig forraljuk, majd a kolbá­szokra öntjük. Burgonyapürével körítjük. Finom, ha a tálon a tetejét apróra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá