Metélőhagyma- (snidling-) krém recept

Hozzávalók:
- 12 dkg vaj
- 2 dkg liszt
- 2 dl tej
- 2 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1-2 csokor metélőhagyma
- mustár
- só
- őrölt bors
- késhegynyi pirospaprika
Elkészítés:
Két deka vajból, a lisztből és a tejből sűrű besamelt főzünk, majd a tűzről levéve, egy kevés mustárral, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. Beletesszük az apróra vágott tojásfehérjét és a villával összetört sárgáját is. A maradék vajat habosra keverjük,a basamellel és a finomra vágott metélőhagymával összedolgozzuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »