Mennyei saláta recept

Hozzávalók:
- 2 nagyobb vagy 3-4 kisebb uborka
- 1,5 ek tejföl
- 1 csapott ek mustár
- fél paradicsom
- fél paprika
- 1 csipet só
- citromfű
- citromlé
- borsmenta
Elkészítése:
Az uborkákat meghámozzuk felszeleteljük a nagyobb uborkánál a szeleteket félbe vágjuk. Bele tesszük a tálba a mustárt és a tejfölt , jól összekeverjük majd az uborkát is bele tesszük.
A paprikát, paradicsomot felkockázzuk és azt is hozzá adjuk. Ízlés szerint citrom füvet, citromlevet vagy borsmentát is hozzáadunk, majd betesszük a hűtőbe 1-1,5 órára aztán fogyasztható.
Nagyon jó fogyókúrára és méregtelenítésnek.
Tipp:
Jó tanács! Ha tehetjük hagyjuk tovább a hűtőbe és 2 csipet sóval csináltam de azt még utána is ízesíthetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »