Melegszendvicskrém recept

Hozzávalók 4 főre
- 25 dkg parizer
- 20 dkg sajt
- 2 dl 20 %-os tejföl
- 1 tk mustár
- 1 ek majonéz
- 1 mk ételízesítő
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej lila hagyma
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük, és miután lehűtöttük, megpucoljuk, apró kockákra vágjuk. A parizert 3-4 mm-es kockákra felaprózzuk.
A tejfölt elkeverjük a mustárral és a majonézzel, valamint a vegetával. A sajtot lereszeljük, 1/4 részét félretesszük, amivel a szendvicsek tetejét fogjuk megszórni.
Az összes hozzávalót jól összekeverjük és kb 4 mm vastagon ráhalmozzuk, rákenjük a kenyérszeletkékre, végül megszórjuk a félretett sajttal.
Előmelegített, forró sütőben 200 C°-on addig sütjük, míg a teteje szépen megpirul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »