Medvehagymás-újhagymás sajtkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200 g sajtkrém
- 4 ek tejföl
- pár levél medvehagyma
- 1 szál újhagyma (zöldjével együtt)
- só
- frissen őrölt bors
- extra szűz olívaolaj
- pirítós
Elkészítése:
Az újhagymát és a medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd összekeverjük a tömlős sajtkrémmel, a tejföllel, sóval, őrölt borssal és kevés olívaolajjal.
Közben kevés olívaolajon kenyérszeleteket pirítunk, és mikor meghűlt, csíkokra vágjuk.
A sajtkrém önmagában is kitűnő vacsorára, vagy reggelire.
Tipp:
Kipróbálhatjátok nagyon apróra vágott spenóttal is, mert úgy is isteni! Tudom, mert én kipróbáltam!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »