Medvehagymás-újhagymás sajtkrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200 g sajtkrém
- 4 ek tejföl
- pár levél medvehagyma
- 1 szál újhagyma (zöldjével együtt)
- só
- frissen őrölt bors
- extra szűz olívaolaj
- pirítós
Elkészítése:
Az újhagymát és a medvehagymát nagyon apróra vágjuk, majd összekeverjük a tömlős sajtkrémmel, a tejföllel, sóval, őrölt borssal és kevés olívaolajjal.
Közben kevés olívaolajon kenyérszeleteket pirítunk, és mikor meghűlt, csíkokra vágjuk.
A sajtkrém önmagában is kitűnő vacsorára, vagy reggelire.
Tipp:
Kipróbálhatjátok nagyon apróra vágott spenóttal is, mert úgy is isteni! Tudom, mert én kipróbáltam!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »