Mediterrán falatkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bagett
- 3-4 paradicsom
- 30 dkg fetasajt
- olívaolaj
- oregánó
- ízlés szerint olívabogyó
Elkészítése:
A bagettet felvágjuk, megkenjük olívaolajjal és megszórjuk oregánóval. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és ropogósra pirítjuk.
Közben a paradicsomot vékonyabb szeletekre vágjuk, a fetasajtot felkockázzuk. Ezek kerülnek a ropogós bagett szeletekre. Ízlés szerint megtűzhetjük olívabogyóval.
Tipp:
Kiváló egy könnyű reggelinek vagy vacsorának, de a vendégek is díjazni fogják.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »