Mediterrán falatkák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 bagett
- 3-4 paradicsom
- 30 dkg fetasajt
- olívaolaj
- oregánó
- ízlés szerint olívabogyó
Elkészítése:
A bagettet felvágjuk, megkenjük olívaolajjal és megszórjuk oregánóval. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük és ropogósra pirítjuk.
Közben a paradicsomot vékonyabb szeletekre vágjuk, a fetasajtot felkockázzuk. Ezek kerülnek a ropogós bagett szeletekre. Ízlés szerint megtűzhetjük olívabogyóval.
Tipp:
Kiváló egy könnyű reggelinek vagy vacsorának, de a vendégek is díjazni fogják.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »