Mascarponés, eperjoghurtos krém eperrel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 150 gr mascarpone
- 125 gr epres joghurt
- 4 db eper
- 1 db Tuc keksz
Elkészítése:
Három darab epret a levelétől megtisztítok, majd félbevágok.
Egy pohárba mascarponét és epres joghurtot kanalazok, közbe-közbe eperrel.
A tetejére mascarpone kerül, s egy egész eper, valamint 1 db Tuc keksz.
Tipp:
Egy kis epres finomság. Nagyon gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat a hűtőszekrényből kell elővarázsolni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »