Majoránnás máj recept
Hozzávalók:
- 60 dkg máj
- 5 dkg vaj vagy margarin
- só
- 1 csapott kiskanál majoránna
Elkészítés:
A vajat megforrósítjuk, és hirtelen, kevergetve átsütjük rajta a csíkokra vágott májat. A lángot mérsékelve, időnként megkeverve, saját levében kb. öt percig pároljuk, majd a majoránnával megszórjuk. Végül egy evőkanál vizet öntünk alá, és felforraljuk, majd a tűzről levéve megsózzuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós falatka szilveszterre
Szilveszterre minden vendég szereti, ha van mit falatozni a pezsgő és az óé
Tovább olvasom »
Lencse saláták szilveszterre – 7 szuper recept, amit megéri elkészíteni
A lencsesaláta klasszikus szilveszteri fogás, amit szerencsehozó hagyományk
Tovább olvasom »
8 világbajnok sajtos rúd a szilveszteri bulira
A sajtos rúd az egyik legbiztosabb választás a szilveszteri bulira, mert gy
Tovább olvasom »
10 szenzációs pogácsa recept szilveszerre
A szilveszteri asztalról a pogácsa szinte kihagyhatatlan, legyen szó család
Tovább olvasom »
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »

