Májas melegszendvics recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
12 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 szelet kenyér
- 20 dkg kenőmájas
- csipet só
- késhegynyi bors
- kakukkfű ízlés szerint
- csipet bazsalikom
- 4 dkg vaj
- 15 dkg sajt (reszelve)
Elkészítése:
A májkrémet kikeverem az összes hozzávalóval, fűszerekkel, a sajt kivételével.
A kenyérre kenem a májast, a sajtot a tetejére reszelem. A sütőbe teszem 3-as fokozatú grillsütésre. 6-8 perc alatt kész. Kiveszem. Majonéz, ketchup, mustár, ízlés szerint tehető rá.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »