Löncshúsos fasírtgolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz 40 dkg-os löncs hús
- 2 szelet kenyér vagy 2 zsemle
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A löncshúshoz hozzáadjuk a tojásokat, a vízben megáztatott, kifacsart kenyeret, sót, és annyi zsemlemorzsát hogy közepes keménységű masszát kapjunk. Vizes kézzel golyókat formálunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük. Tálalhatjuk különféle salátákkal vagy főzelékekkel. Mindegyikhez finom, olcsó és gyorsan elkészül. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »