Löncshúsos fasírtgolyók recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 doboz 40 dkg-os löncs hús
- 2 szelet kenyér vagy 2 zsemle
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A löncshúshoz hozzáadjuk a tojásokat, a vízben megáztatott, kifacsart kenyeret, sót, és annyi zsemlemorzsát hogy közepes keménységű masszát kapjunk. Vizes kézzel golyókat formálunk belőle, és bő, forró olajban kisütjük. Tálalhatjuk különféle salátákkal vagy főzelékekkel. Mindegyikhez finom, olcsó és gyorsan elkészül. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »