Lengyel rostélyos recept
Hozzávalók:
- 1 kg felsálszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 3 dl száraz fehérbor
- 2 evőkanál fagyos zsír
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A zsírral kikenjük a lábast vagy a kerek tűzálló tálat, egy réteg húst belefektetünk, a fűszerekkel meghintjük, és karikákra vágott hagymával befedjük. Ezt addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogytak, végül a borral leöntjük, és lefedve megpároljuk. Rövid lével, burgonya vagy rizskörítéssel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

