Lengyel rostélyos recept

Hozzávalók:
- 1 kg felsálszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 3 dl száraz fehérbor
- 2 evőkanál fagyos zsír
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A zsírral kikenjük a lábast vagy a kerek tűzálló tálat, egy réteg húst belefektetünk, a fűszerekkel meghintjük, és karikákra vágott hagymával befedjük. Ezt addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogytak, végül a borral leöntjük, és lefedve megpároljuk. Rövid lével, burgonya vagy rizskörítéssel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »