Lengyel rostélyos recept

Hozzávalók:
- 1 kg felsálszelet
- 2 fej vöröshagyma
- 3 dl száraz fehérbor
- 2 evőkanál fagyos zsír
- só
- őrölt bors
- pirospaprika
Elkészítés:
A zsírral kikenjük a lábast vagy a kerek tűzálló tálat, egy réteg húst belefektetünk, a fűszerekkel meghintjük, és karikákra vágott hagymával befedjük. Ezt addig ismételjük, amíg a hozzávalók el nem fogytak, végül a borral leöntjük, és lefedve megpároljuk. Rövid lével, burgonya vagy rizskörítéssel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »