Legjobb tonhalkrém recept

Hozzávalók:
- 2 konzerv tonhal (natúr) (135 grammos)
- 2 tömlős tejszínes sajtkrém (100 grammos)
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kápia paprika
- 2-4 ek mustár
- ízlés szerint majonéz
- 1 ek aprított kapribogyó
- 3-4 db csemegeuborka
- ízlés szerint só
- 1 tk füstölt pirospaprika
Elkészítése:
Felaprítjuk a hagymát, kapribogyót, uborkát.
A tonhalat villával összetörjük. Az egészet egy nagyobb tálba öntjük és beletesszük a sajtkrémet. Sózzuk és hozzákeverjük a mustárt, majonézt is.
Jól elkeverjük. Ha egy éjszaka állni hagyjuk még jobb lesz az íze.
Pirítóssal vagy melegszendvicsként sajttal sütve is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »