Lecsós tojás recept

Hozzávalók:
- 3-4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb paradicsom
- 1 paprika csemege vagy csípős
- 1 nagyobb fej hagyma
- só vagy élelízesítő
- olaj
Elkészítése:
A tojásokat tálba törjük és felverjük, majd hozzáadjuk a sót vagy ételízesítőt. A többi alapanyagot kockára vágjuk és olajon megpirítjuk majd a felvert tojásokat ráöntjük és készre sütjük.
Megjegyzés: lehet bele tenni szalonnát,kolbászt sonkát, virslit , párizsit azokat is kockára vágva. Fűszerekkel is lehet bátran ízesíteni, majorannával szoktam meg a tetejére pirospaprikát szórok.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »