Lecsó virslivel recept
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- 7 db paprika
- 5 db paradicsom/én jó szaftosan szeretem/
- kevés olaj
- virsli (ízlés szerint)
- só
- ízlés szerint cukor
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát olajon üvegesre pirítjuk. A paprikákat kicsumázzuk, felaprítjuk, a paradicsomot kockára vágjuk és ezeket összekeverjük a hagymával. Sóval és cukorral ízesítjük. Kb fél óra alatt megfő, de mielőtt teljesen kész lenne hozzáadjuk a virsliket egészben vagy beleszeletelve. Nagyon gyors és finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

