Lapcsánka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg burgonya
- 3 gerszd fokhagyma
- delikát
- bors
- só
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 -4 ek liszt
- olaj
Elkészítése:
Lereszelem a burgonyát és hozzáadom a fokhagymát, a sót, a delikátot, a borsot, a 2 db tojást és a lisztet.
Ezeket jól összekavarom és palacsinta sütőben jó forró olajban kisütöm.
Kanalanként szoktam beletenni és ellapítom, hogy jó átsüljön. Ízlés szerint lehet tálalni tejföllel ki mivel szereti. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »