Lapcsánka recept
Hozzávalók:
- 1kg burgonya
- liszt
- fokhagyma
- só
- bors
- delikát
- 1db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - olaj
Elkészítése:
A burgonyát lereszeljük, majd annyi lisztet rakunk, hozzá amennyit elbír. Ízlés szerint fűszerezzük, majd belekeverjük a tojást.
Forró olajba kisütjük.(evőkanállal rakjuk az olajba és villával vékonyra nyomkodjuk, mindkét oldalát ropogósra sütjük.)
Tejföllel, savanyú káposztával is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

