Kukoricakenyér szelet recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- 2 bögre finomliszt
- 2 bögre kukoricaliszt
- 1,5 bögre tej
- 1 bögre olaj
- kevés oregáno
- 1 bögre tejföl
- 1 csomag sütőpor
- kevés bors
- kevés reszelt sajt (el is hagyható)
Elkészítése:
A hozzávalókat (kivéve a sajtot) a fenti sorrend szerint gépi keverővel csomómentesre keverjük, és egy közepes méretű (40 x 30 cm) tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, 30-40 percig sütjük.
Tipp:
Mi joghurttal vagy ayrannal fogyasztjuk.
Már készítettem brokkolival, lekvárral, túróval is.
A kukoricakenyér szelet kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 315 kcal
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 21 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 21 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.