Kukoricakenyér szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- 2 bögre finomliszt
- 2 bögre kukoricaliszt
- 1,5 bögre tej
- 1 bögre olaj
- kevés oregáno
- 1 bögre tejföl
- 1 csomag sütőpor
- kevés bors
- kevés reszelt sajt (el is hagyható)
Elkészítése:
A hozzávalókat (kivéve a sajtot) a fenti sorrend szerint gépi keverővel csomómentesre keverjük, és egy közepes méretű (40 x 30 cm) tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, 30-40 percig sütjük.
Tipp:
Mi joghurttal vagy ayrannal fogyasztjuk.
Már készítettem brokkolival, lekvárral, túróval is.
A kukoricakenyér szelet kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 21 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »