Kukoricakenyér szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- 2 bögre finomliszt
- 2 bögre kukoricaliszt
- 1,5 bögre tej
- 1 bögre olaj
- kevés oregáno
- 1 bögre tejföl
- 1 csomag sütőpor
- kevés bors
- kevés reszelt sajt (el is hagyható)
Elkészítése:
A hozzávalókat (kivéve a sajtot) a fenti sorrend szerint gépi keverővel csomómentesre keverjük, és egy közepes méretű (40 x 30 cm) tepsibe öntjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, 30-40 percig sütjük.
Tipp:
Mi joghurttal vagy ayrannal fogyasztjuk.
Már készítettem brokkolival, lekvárral, túróval is.
A kukoricakenyér szelet kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 24 g
Zsír: 21 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »