Körözött recept

Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró
- tejföl ízlés szerint
- só
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 teáskanálnyi csemege piros arany
- 1 kisebb fej vöröshagyma fele (vagy ízlés szerint)
- kapor
- kömény(lehet egész és őrölt is egyszerre)
Elkészítése:
A túrót villával kissé összetörjük, ha száraz tejfölt adunk hozzá, hogy krémes és jól kenhető legyen. A paprikát és a piros aranyat hozzá keverjük. Jól keverjük el, hogy szépen megszínezze a túrót. A hagymát nagyon apróra vágjuk, vagy lereszeljük és hozzáadjuk a kaporral a sóval és a köménnyel együtt.
Tipp:
Vöröshagyma helyett lilahagymát is tehetünk, esetleg fokhagymát is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »