Kolbászos-tojásos lecsó recept

Hozzávalók:
- 4 db nagyobb paradicsom
- 4 db paprika
- 1/4 kolbász karikázva
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- kevés zsiradék
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 pár virsli
Elkészítése:
A hagymát felaprítom, a paprikát karikázom a paradicsomot is gerezdjeire vágom. Kevés zsiradékon megdinsztelem a hagymát, erre rádobom a kolbászt is. Rövid idő után mehet bele előbb a paprika. Ennek amúgy is kell egy kis idő, míg átpuhul. Nagyjából 10 perc után teszem rá a paradicsomot is, sózom-borsozom és együtt főzöm tovább.
Eközben a tojásokat felverem és amikor a paradicsom már kellőképpen szétfőtt ráütöm a tojásokat is. Kis kevergetés után el is készül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »