Kolbászos-tojásos lecsó recept

Hozzávalók:
- 4 db nagyobb paradicsom
- 4 db paprika
- 1/4 kolbász karikázva
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- kevés zsiradék
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 pár virsli
Elkészítése:
A hagymát felaprítom, a paprikát karikázom a paradicsomot is gerezdjeire vágom. Kevés zsiradékon megdinsztelem a hagymát, erre rádobom a kolbászt is. Rövid idő után mehet bele előbb a paprika. Ennek amúgy is kell egy kis idő, míg átpuhul. Nagyjából 10 perc után teszem rá a paradicsomot is, sózom-borsozom és együtt főzöm tovább.
Eközben a tojásokat felverem és amikor a paradicsom már kellőképpen szétfőtt ráütöm a tojásokat is. Kis kevergetés után el is készül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »