Karfiolos-lilahagymás fészek recept
Hozzávalók:
- 2-3 kanál olaj
- 1 fej lila hagyma
- fél fej karfiol
- 2 csirke comb (vagy ami éppen van:))
- 15 dkg sajt
- só,bors,fűszerek
Elkészítése:
A karfiolt kisebb darabokra szedjük és sós vízben felrakjuk főni, de vigyázzunk ne essen szét, majd leszűrjük és a hús előkészítése közben hagyjuk lecsepegni.
Kevés olajon elősütjük az előzetesen sózott és borsozott húst.
A sajtot lereszeljük és a lilahagymát felkarikázzuk.
Hőálló tálba rétegezzük az alapanyagokat.
Az én sorrendem hagyma,hús,hagyma,sajt,karfiol,sajt,de ízlés szerint megbolondíthatjuk az ételt.
Hevített olajjal leöntjük és 10-15 perc alatt 200 C˙-on összesütjük.
Könnyű és nagyon finom étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

