Kapros tojáspástétom recept

Hozzávalók:
- 5 közepes
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 1 kk mustár
- 2 ek majonéz
- 3 kis szál friss kapor
Elkészítése:
A megtisztított tojásokat sós vízben keményre főzzük, hagyjuk kihűlni, a héjukat eltávolítjuk. A kaprot megmossuk, leitatjuk róla a vizet és egész apróra vágjuk.
A tojásokat egy villával áttörjük, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, majonézzel, majd a kaporral. Jól összeforgatjuk.
Pirítósra vagy friss kenyérre kenve kínáljuk.
Tipp:
Nem érezni benne túl intenzíven a fűszernövényt, de épp kellemes aromát ad a pástétomnak.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »