Kapros tojáspástétom recept

Hozzávalók:
- 5 közepes
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 1 kk mustár
- 2 ek majonéz
- 3 kis szál friss kapor
Elkészítése:
A megtisztított tojásokat sós vízben keményre főzzük, hagyjuk kihűlni, a héjukat eltávolítjuk. A kaprot megmossuk, leitatjuk róla a vizet és egész apróra vágjuk.
A tojásokat egy villával áttörjük, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, majonézzel, majd a kaporral. Jól összeforgatjuk.
Pirítósra vagy friss kenyérre kenve kínáljuk.
Tipp:
Nem érezni benne túl intenzíven a fűszernövényt, de épp kellemes aromát ad a pástétomnak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »