Káposztás tészta recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej káposzta
- 2 ek olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- cukor
- fél kg száraztészta (nagy kockát használtam)
Elkészítése:
Az olajon megpároljuk a hagymát, kevés cukrot szórunk rá. Hozzáadjuk a lereszelt káposztát, picit sózzuk, esetleg borsozzuk (én ezt ki szoktam hagyni, mert mi édesebben szeretjük).
Gyakran kevergetve pirítjuk. A tésztát megfőzzük, hozzáadjuk a káposztához és tálaljuk. Még utólag ízesíthető, borssal vagy cukorral.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »