Hasselback szendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3-4 db bagett vagy hosszúkás zsemle
- ízlés szerint felvágott
- ízlés szerint sajt
- ízlés szerint paradicsom, paprika
- ízlés szerint bazsalikom
- ízlés szerint vaj
- 1-2 gerezd fokhagyma
- zöldfűszerek ízlés szerint
Elkészítése:
A bagettet vagy zsemlét két fakanál közé szorítva bevágjuk (nem vágom teljesen át a zsemléket).
A réseket megkenjük a vaj, fokhagyma, zöldfűszer keverékével, majd megtöltjük tetszés szerint felvágottal, sajttal, paradicsommal és bazsalikommal.
A tetejét is megkenhetjük a fűszeres vajjal.
Előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük kb 15 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »