Harmonika rétes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g réteslap
- 500 ml joghurt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál tejföl
- 1 kiskanál só
- kb 1 dl étolaj
Elkészítése:
Egy nagyobb méretű, mély tepsit kiolajozunk. A réteslapokat egyesével összehajtogatjuk mint a legyezőt, és sorba rakjuk a tepsiben. A joghurtot összekeverjük a tojásokkal, tejföllel és a sóval. A tepsibe öntjük, majd egy kanál segítségével néhány helyen közé eresszük a tölteléket, a tetejére kis olajat csorgatunk. 220 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Melegen és hidegen is fogyasztható!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »