Hamis velőpástétom recept

Hozzávalók:
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 5 dkg élesztő
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A megreszelt hagymát az olajban megpirítjuk, és a vízben feloldott élesztőt meg a morzsát beletesszük. Lassú tűzön állandóan kevergetve összefőzzük, és a tojásokat ráütve pástétom sűrűségűre pároljuk. Sóval, jó sok borssal fűszerezzük. Ha megkóstoljuk, magunk is meglepődünk majd rajta, hogy az íze mennyire hasonlít a velőére. (Ez a pástétom B-vitaminban igen gazdag.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »