Hamis velőpástétom recept
Hozzávalók:
- 1 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 5 dkg élesztő
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- őrölt bors
Elkészítés:
A megreszelt hagymát az olajban megpirítjuk, és a vízben feloldott élesztőt meg a morzsát beletesszük. Lassú tűzön állandóan kevergetve összefőzzük, és a tojásokat ráütve pástétom sűrűségűre pároljuk. Sóval, jó sok borssal fűszerezzük. Ha megkóstoljuk, magunk is meglepődünk majd rajta, hogy az íze mennyire hasonlít a velőére. (Ez a pástétom B-vitaminban igen gazdag.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »

