Hamis vagdalt párizsiból recept
Hozzávalók:
- 30 dkg burgonya
- 20 dkg párizsi
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg liszt
- 1 dkg só
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzzük, a párizsit ledaráljuk. Az összetört burgonyát a darált párizsival összekeverjük. Hozzáadjuk a
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, a sót és a lisztet. Kanállal ovális szeleteket formálunk és lisztbe megforgatjuk. Forró olajban kisütjük. Bármilyen főzelékhez adható feltétként.
Ár: 400 forint
Elkészítési idő: 30 perc
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

