Hamis carbonara recept

Hozzávalók:
- 0,5 dl olaj
- 15 dkg sonka
- 1 ek liszt
- 4 dl tej
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- 30 dkg spagetti tészta
Elkészítése:
A tésztát a szokásos módon kifőzzük.
A sonkát apróra vágjuk, majd egy srepenyőben az olajon szép pirosra pirítjuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Rászórjuk a lisztet, elkeverjük, kissé megpirítjuk, majd a tejjel felöntjük és csomómentesre keverjük.
A kifőtt, lecsepegtetett tésztát a tejes keverékre szedjük, átforgatjuk, összeforraljuk és kész is.
Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.
Aki szereti tehet bele fokhagymát is és sajtot a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »