Hamburger recept

Hozzávalók:
- 12 db hamburgerzsemle
- 12 db mirelit húspogácsa
- 5 ek olaj
- 12 db fejessaláta levél
- 12 szelet szendvicssajt
- 3 paradicsom
- 2 fej lilahagyma
- 1 kígyóuborka
- 2 kápia paprika
Elkészítése:
Egy serpenyőben a húspogácsákat kevés olajon kisütjük (oldalanként 2-2 perc) és konyhai papírtörlőre téve lecsepegtetjük.
A salátát megmossuk, leveleire szedjük és lecsepegtetjük.
A paradicsomot, paprikát, uborkát és a lilahagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk.
A hamburgerzsemléket kettévágjuk, mindegyikre ráteszünk egy saláta levelet, húspogácsát, a zöldségekből 3-4 szeletet és 1 sajtot.
Rátesszük a zsemle tetejét és tálcára téve mustárral, ketchuppal, majonézzel tálaljuk!
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »