Hamburger recept

Hozzávalók:
- 12 db hamburgerzsemle
- 12 db mirelit húspogácsa
- 5 ek olaj
- 12 db fejessaláta levél
- 12 szelet szendvicssajt
- 3 paradicsom
- 2 fej lilahagyma
- 1 kígyóuborka
- 2 kápia paprika
Elkészítése:
Egy serpenyőben a húspogácsákat kevés olajon kisütjük (oldalanként 2-2 perc) és konyhai papírtörlőre téve lecsepegtetjük.
A salátát megmossuk, leveleire szedjük és lecsepegtetjük.
A paradicsomot, paprikát, uborkát és a lilahagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk.
A hamburgerzsemléket kettévágjuk, mindegyikre ráteszünk egy saláta levelet, húspogácsát, a zöldségekből 3-4 szeletet és 1 sajtot.
Rátesszük a zsemle tetejét és tálcára téve mustárral, ketchuppal, majonézzel tálaljuk!
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »