Halloweeni vacsora recept

Hozzávalók:
- 2 nagyobb és hosszúkás édesburgonya
- fejenként 2 db virsli
- leveles tészta
- majonéz vagy ketchup
Elkészítése:
A burgonyákat jól megmosom, meghámozom és hosszúkás szeletekre vágom.
Kivágom a szem és szájformát, sütőpapírra teszem, pici olajat spriccelek rá és kb 200 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Közben megfőzöm a virsliket és betekerem leveles tészta csíkokkal és megkenem egy kis vízzel. 10-15 perc alatt megsütöm 200 fokon. Mehet a krumpli mellé is, csak ne felejtsük el hamarabb kivenni.
Ha kész teszünk rá majonézből vagy ketchupból szemnek pettyeket, így olyan lesz mint a múmia.
Tipp:
Ez tulajdonképpen csak ötlet a gyerekes családoknak Halloweenre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »