Halloweeni vacsora recept

Hozzávalók:
- 2 nagyobb és hosszúkás édesburgonya
- fejenként 2 db virsli
- leveles tészta
- majonéz vagy ketchup
Elkészítése:
A burgonyákat jól megmosom, meghámozom és hosszúkás szeletekre vágom.
Kivágom a szem és szájformát, sütőpapírra teszem, pici olajat spriccelek rá és kb 200 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Közben megfőzöm a virsliket és betekerem leveles tészta csíkokkal és megkenem egy kis vízzel. 10-15 perc alatt megsütöm 200 fokon. Mehet a krumpli mellé is, csak ne felejtsük el hamarabb kivenni.
Ha kész teszünk rá majonézből vagy ketchupból szemnek pettyeket, így olyan lesz mint a múmia.
Tipp:
Ez tulajdonképpen csak ötlet a gyerekes családoknak Halloweenre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »