Halloweeni vacsora recept
Hozzávalók:
- 2 nagyobb és hosszúkás édesburgonya
- fejenként 2 db virsli
- leveles tészta
- majonéz vagy ketchup
Elkészítése:
A burgonyákat jól megmosom, meghámozom és hosszúkás szeletekre vágom.
Kivágom a szem és szájformát, sütőpapírra teszem, pici olajat spriccelek rá és kb 200 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Közben megfőzöm a virsliket és betekerem leveles tészta csíkokkal és megkenem egy kis vízzel. 10-15 perc alatt megsütöm 200 fokon. Mehet a krumpli mellé is, csak ne felejtsük el hamarabb kivenni.
Ha kész teszünk rá majonézből vagy ketchupból szemnek pettyeket, így olyan lesz mint a múmia.
Tipp:
Ez tulajdonképpen csak ötlet a gyerekes családoknak Halloweenre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »









