Gyors melegszendvics recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) sajt
- 1 fej lilahagyma
- 1 db tv paprika (pirps színű)
- 6 szelet kenyér
- só és bors
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a sütő rácsát a legfelső tartóra tesszük.
A vékonyra szeleteltetett gépsonkát, a lilahagymát és a tv paprikát apróra vágjuk és egy keverőtálba téve hozzáadjuk a durvára reszelt sajtot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.
A kenyér szeletekre halmozunk a feltétből és elosztjuk rajta.
Sütőlemezre tesszük és 6-8 perc alatt megsütjük.
Még forrón kechuppal, mustárral, illetve majonézzel kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp:
Ha nem sózzuk meg, akkor az előre elkészített feltét hűtőszekrénybe téve, lezárt dobozban 1-2 napig tárolható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









