Gyors melegszendvics recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) sajt
- 1 fej lilahagyma
- 1 db tv paprika (pirps színű)
- 6 szelet kenyér
- só és bors
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a sütő rácsát a legfelső tartóra tesszük.
A vékonyra szeleteltetett gépsonkát, a lilahagymát és a tv paprikát apróra vágjuk és egy keverőtálba téve hozzáadjuk a durvára reszelt sajtot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.
A kenyér szeletekre halmozunk a feltétből és elosztjuk rajta.
Sütőlemezre tesszük és 6-8 perc alatt megsütjük.
Még forrón kechuppal, mustárral, illetve majonézzel kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp:
Ha nem sózzuk meg, akkor az előre elkészített feltét hűtőszekrénybe téve, lezárt dobozban 1-2 napig tárolható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









