Gyors melegszendvics recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) sajt
- 1 fej lilahagyma
- 1 db tv paprika (pirps színű)
- 6 szelet kenyér
- só és bors
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 fokra és a sütő rácsát a legfelső tartóra tesszük.
A vékonyra szeleteltetett gépsonkát, a lilahagymát és a tv paprikát apróra vágjuk és egy keverőtálba téve hozzáadjuk a durvára reszelt sajtot.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és jól összekeverjük.
A kenyér szeletekre halmozunk a feltétből és elosztjuk rajta.
Sütőlemezre tesszük és 6-8 perc alatt megsütjük.
Még forrón kechuppal, mustárral, illetve majonézzel kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Tipp:
Ha nem sózzuk meg, akkor az előre elkészített feltét hűtőszekrénybe téve, lezárt dobozban 1-2 napig tárolható!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »