Göngyölt párizsi recept

Hozzávalók:
- 12 fél centi vastag párizsiszelet
- 15 dkg sajt (edami vagy ementáli)
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 5 dkg vaj
Elkészítés:
A tűzálló tálat kivajazzuk. A párizsiszeletekről a bőrt lehúzzuk, a szeleteket paradicsompürével megkenjük, és mindegyikbe egy-egy ceruza vastagságú sajtdarabot göngyölünk. Megtűzzük, és a tűzálló tálra egymás mellé ültetve, tetejére is vajdarabkákat hintünk. Néhány percig a sütőben sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »