Göngyölt párizsi recept

Hozzávalók:
- 12 fél centi vastag párizsiszelet
- 15 dkg sajt (edami vagy ementáli)
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 5 dkg vaj
Elkészítés:
A tűzálló tálat kivajazzuk. A párizsiszeletekről a bőrt lehúzzuk, a szeleteket paradicsompürével megkenjük, és mindegyikbe egy-egy ceruza vastagságú sajtdarabot göngyölünk. Megtűzzük, és a tűzálló tálra egymás mellé ültetve, tetejére is vajdarabkákat hintünk. Néhány percig a sütőben sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »